söndag 27 februari 2011

Klara färdiga gå...

Här och nu startar resan. Det har varit en lång startsträcka innan jag tog mod till mig och startade denna blogg. Nu är de första orden skrivna och det känns jättekul!

Denna blogg kommer att handla om stugan på landet och lägenheten i stan - renovering och pyssel och allt däremellan. Kort och gott Pryttlar & Pinaler.

Stugan är ett charmigt stockhus från slutet av 1800-talet i stort behov av renovering. Renoveringen sker med små medel och stort engagemang. Till huset hör en trädgård som är i minst lika stort behov av uppmärksamhet och skötsel. Härmed har ett nytt intresse börjat gro - trädgårdsarbete. Blommor och allt som växter är min nya passion.

I den lilla lägenheten i stan trängs tyger, garn och annat pyssel. Jag älskar att skapa och att vara kreativ.Hoppas att ni hänger med på resan och vill följa mina tankar om renovering, inredning och trädgård. Så jag säger "Hej, hej och på återseende!".

3 kommentarer:

Louise Interiör sa...

Skall bli så spännande att följa dig på resan...
Mysigare torp får man leta efter!


Kan vi planera in en plåtning av nyheter i torpet till våren?

Lycka till!

Maria sa...

Va fint det ser ut Paula!!! Jätte kul att du är i gång! Det skall bli roligt att följa dina projekt! Lycka till Kram /Maria

Magnus sa...

Härligt att se att du är igång med bloggandet, vi följer dig där (Magnus blev imponerad av bilderna), men hoppas också på en inbjudan irl till sommaren! Inspiration behövs alltid.
Kram Sara & Magnus